Læseres anmeldelser af bogen
Fri for røg… og hvad så?
fra Saxo.com

 

Gennemsnitlig anmeldelse:

 

af Karen (31. januar 2008)

 

"Har lige købt bogen og er lykkelig for at have en forbundsfælle med hensyn til den øgede vægt. Har været røgfri siden 15. august, men døjer med 10 kilos overvægt. Har derimod ingen kvaler med rygestoppet. Er nu begyndt på slankekuren (lægens). Men kan man virkelig spise 700 gr grønsager til ét måltid? Det må da være en fejl, det er jo næsten 1 kg?"

 

af John M. (24. januar 2008)

"Endelig en brugbar rygebog. Den er som sendt fra en overskyet himmel for at gøre ondt mod dum røg og de overflødige kilo der ofte følger i kølvandet på de mange mislykkede rygestop. Nu er der ingen vej uden om, den effektive vej kan købes, endda med humor og vid. Jeg mangler kun at kunne give bogen en stjerne mere! Køb den, hvis du ikke er bange for at blive røgfri. "

 

af farmer 60 (22. januar 2008)

"Har netop læst 'Fri for røg' - og for en inkarneret ryger gennem 40 år har Tabita Wulffs lille bog været befriende læsning. Forfatteren har åbenbart selv været storryger gennem mange år og kender problemet med at holde op helt ind til benet. Både fysisk og psykisk kommer hun hele vejen rundt om den vanskelige beslutning. Bogen vrimler med gode råd, kloge betragtninger og humoristiske, personlige oplevelser og kommentarer. Budskabet er seriøst, men tonen er så vidunderligt fordomsfri, at en tobaksafhængig dinosauer for en gangs skyld gider høre efter og måske endda har fået inspiration til at genoverveje sin situation. Tiden er overmættet med skræmmepjecer og sundhedsevangelier om rygningens skadevirkninger - tak for en brugbar bog om emnet! Farmer."

 

af butterfly (22. januar 2008)

"Bogen er et venligt puf i ryggen til den, der ønsker at holde op med at ryge. Den er på ingen måde fordømmende overfor rygere, men derimod herligt befriet for frelste meninger og tilkendegivelser. Sproget er holdt i en fabulerende og sprudlende tone, der virker opmuntrende og giver mig mod til at tage det første skridt på vejen til en ikke-ryger tilværelse! Ditte."

 

af Christina (21. januar 2008)

"For en gang skyld er der skrevet en bog, der ikke fordømmer rygere, men på en sjov og saglig måde uddyber røgens skadelige virkninger. Tabita Wulffs humoristiske beskrivelse af sine mange år som ryger, kan jeg nikke genkendende til. Og aldrig før er der skrevet en bog som også giver læserne gode råd om vejen ud af røgen både sundhedsmæssigt og om personlig kropspleje."

 

af Jørgen 7 (20. januar 2008)

"Efter at have truffet en så alvorlig beslutning som at holde op med at ryge, er det afslappende at læse de mange trøstens ord og gode råd i" FRI FOR RØG...og hvad så". Tabita Wulffs sprog er artistisk, mange steder morsomt men også barskt indtil det næsten gør ondt. Jeg tænker på den kolde tyrker men ved af erfaring, at der ikke er nogen mellemvej. "

 

af ann (18. januar 2008)
"Røgfri er overskuelig, gode råd og det gode, som jeg ikke tror de andre rygebøger har er, at der er en personlig afsender, en personlig beretning, det giver den en ekstra dimension, at det er et levende menneske der taler til os og ikke bare en organisation eller en statistik. Ann "

 

 

 

 

 

 

Klik og køb bogen!

Klik for køb af bogen

2008, Bogans Forlag, 152 s. kr. 129,-

 

 

 

 

 

  Uddrag fra bogen: